Hva er Ch-OSA?

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Hva er ch-OSA™?

Svar: ch-OSA eller kolinstabilisert ortokiselsyre som det er kjent som i medisinske tidsskrifter, er BioSil™’s klinisk dokumenterte aktive kompleks.

Forskningen på ch-OSA begynte for over tretti år siden i et europeisk farmasøytisk selskap med hovedkontor i Belgia. Der begynte et team av molekylærbiologer å lete etter måter å gjenoppstarte fibroblastene på en sikker måte. Etter fem år med møysommelig arbeid og hundrevis av studier mente de å ha funnet det spesifikke aktive komplekset – ch-OSA. Universitetsledede randomiserte, dobbelt-blindede placebokontrollerte kliniske studier ble straks igangsatt.

Da resultatene fra de kliniske studiene kom inn, ble forskernes hypotese bekreftet. ch-OSA var klinisk dokumentert å øke hudens elastisitet, redusere rynker og gjøre hår tykkere og sterkere. Du finner disse oppsiktsvekkende resultatene fra de kliniske studiene av ch-OSA i fagfellevurderte medisinske tidsskrift. Det er ingen overraskelse at BioSil fortsetter å være skjønnhetsprodukt nr.1 i verden.