Tykkere hår

mobile_img3
Se vitenskapen i sving for deg


Tykkere hår

BioSil™ øker diameteren på hvert hårstrå med 12.8%

La alle de 90,000 – 140,000 hårstråene på hodet ditt bli tykkere
Den gjennomsnittlige kvinne har 100 000 hår på hodet.  Blondiner kan skilte med 140 000, rødhårede 90 000 og brunettene ligger på rundt 110 000. Du kan ikke få flere hår i løpet av livet. Men du kan gjøre hvert hårstrå tykkere. For kvinnene som deltok i BioSils kliniske undersøkelse, økte den gjennomsnittlige tykkelsen på hvert hårstrå med 12,8% i motsetning til placebogruppen. Hvordan?
Kraftigere røtter betyr tykkere hår
Kraftigere røtter i hodebunnen gir tykkere hår på hodet. Hva bestemmer størrelsen på røttene? Det er det en gruppe spesialiserte fibroblaster kalt dermal papilla som gjør. Jo større og kraftigere hårfolikkelen er, jo tykkere blir hårstået. Studier viser tydelig at ch-OSA™ øker volumet/størrelsen på hårpapillen (dermal papilla). Dette gir en større “beholder” for innholdet av hårproteinet keratin. Så kommer prosessen med å fylle opp folikkelen med proteinet keratin. dermal_1

 

Øk keratinproduksjonen ved å øke næringstilførselen til håret 
Keratin er proteinet som utgjør 97% av håret. Det er derfor keratin, sammen med kollagen og elastin, er kjent som ett av kroppens tre skjønnhetsproteiner. Keratinproduksjonen begynner å falle ved 21-årsalderen, akkurat som for de to andre skjønnhetsproteinene. Det er årsaken til at håret blir tynnere, svakere og mindre glansfullt. Keratinproduksjonen avhenger av 1) effektiviteten til de cellene som produserer keratinfiberne og 2) at nok keratin-byggende næringsstoffer når frem til hårskaftet. BioSil gjør begge deler. Hvordan?

BioSil bidrar til økt tilførsel av næringsstoffer som optimaliserer keratiniseringsprosessen i håret. Nye kliniske studier støtter sterkt opp om forskernes teori om at ch-OSA™ øker aktiviteten og effektiviteten i de keratinproduserende cellene.  Resultatet er tykkere, sterkere og mer glansfullt hår – fra innsiden og helt ut. I kliniske studier viste det seg at de kvinnene som tok BioSil fikk hele 12,8% tykkere hår i forhold til de kvinnene som ikke tok BioSil. Og dette kan du nå også gjøre!