Sterkere hår

mobile_img3
See the Science at Work for You

Sterkere hår

BioSil™ øker strekkfastheten i hårskaftet med 13.1% 

Hår som ikke brekker Du kan ha så tykt hår som fysisk mulig, men hvis det ikke er sterkt, er det stor sjanse for at det brekker selv ved vanlig børsting.  Det er klinisk dokumentert at BioSil styrker håret med hele 13.1% – hvilket gjør at håret forblir på hodet ditt i stedet for å havne i vasken. Og – du får også langt færre flisete tupper.
BioSil: Vitenskapen om hårstyrke Proteinet keratin utgjør 97% av håret ditt. Hårets volum er utelukkende avhengig av kvaliteten på keratinet. Hårets styrke bestemmes derimot både av kvantiteten og styrken på bindingen mellom proteinene. BioSil styrker disse proteinbindingene, hvilket gjør håret i stand til å tåle motstand.
BioSil: Vitenskapelig bevist å styrke hår En ekte tautrekning  med hår som tau? Jepp! Det var nøyaktig det forskerne gjorde i BioSil’s kliniske undersøkelse.  De testet det som kalles “break load”, dvs. hvor mye kraft som skal til før håret brekker i to. Dette er det vitenskapelige målet på hårets strekkfasthet. Så hva fant de? Håret til kvinner som fikk BioSil var hele 13.1% sterkere enn kvinner som fikk et placebopreparat. Med andre ord: håret ble så å si bruddsikkert.
split_ends