Mer glansfullt hår

mobile_img3
See the Science at Work for You

Mer glansfullt hår

BioSil™ øker hårets lysreflekterende evne (Light Reflection Factor/LRF) og glansen i håret ditt

Gir håret glans og glød
Ingenting kommuniserer sunnhet mer enn et glansfullt hår. Graden av glans i håret ditt er avhenging av dets evne til å reflektere lys, akkurat som et speil. Lysrefleksjonen i håret ditt øker proporsjonalt med hvor glatt overflaten på hvert hårstrå er. Alt dette henger sammen med mengden kollagen og keratin kroppen din produserer.
BioSil: Vitenskapen bak glansfullt hår 
Du husker fra leksjonen om keratin at det kreves en optimal mengde keratin til å fylle ut hårskaftet slik at det det blir glatt og best kan reflektere lys. Jo jevnere og glattere hårskaftet er, jo større er speileffekten. BioSil sørger for en rikelig strøm av vekstfremmende næringsstoffer som optimaliserer keratiniseringsprosessen i håret. Det er grunnen til at BioSil er i stand til å gi deg den glansen og gløden du ønsker i håret ditt. 
Kjapt om håret
Å forbedre tilstanden på håret ditt kan forbedre hele utseendet ditt raskere enn noen annen ikke-kirurgisk forandring du kan foreta deg  – uten unntak. Blondiner – dere har 140 000 hårstrå. Brunetter – dere har rundt 110 000. Dere med helt svart hår har ca. 108 000. Og dere rødhåringer, dere kan skilte med 90 000. Nei – vi tellet nok ikke disse selv. Det var det en tysk forsker som gjorde noen år tilbake. Du kan dessverre ikke øke dette antallet hårstrå på hodet ditt, men med BioSil kan du gjøre hvert hårstrå tykkere, sterkere og mer glansfullt. Og mye enklere å style! Med BioSil vil du ikke bare se bedre ut, du vil kunne si takk og farvel til bad-hair-days én gang for alle.