Vitenskapen

mobile_img4

Skjønnhetsvitenskapen

Kroppens tre “skjønnhetsproteiner.” 

Hvis du ønsker å forbedre utseendet, er det tre proteiner du bør vite om. Nei – vi snakker ikke om kylling, biff og fisk. Vi snakker om den typen proteiner kroppen selv produserer: kollagen, elastin og keratin. Disse tre proteinene er så viktige for utseendet ditt at forskerne nå kaller dem “de tre skjønnhetsproteinene”.
Fra 21-årsalderen begynner kroppen å produsere færre og færre av disse proteinene.  Det som produseres kan i tillegg være av dårligere kvalitet. I årene som følger blir tegnene på dette synlige: fine linjer, rynker, svakt eller tynt hår og flisete negler. Du kan ikke øke mengden av disse proteinene i kroppen ved å spise dem. Kroppen vil bryte dem ned og bruke dem på samme måte som alle andre typer protein du spiser: som en matkilde.  (se “å spise versus å generere kollagen). BioSil’s™ patenterte ch-OSA™ har vist at kvinner som tok BioSil i kliniske studier fikk redusert rynker med 30%, fikk en 89% større elastisitet i huden, 12,8% tykkere hår, 13,1% sterkere hår og en dramatisk økning i hardhet i neglene.  (se kliniske studier).
Tilstanden i hud, hår og negler er avhengig av tre proteiner kjent som “de tre skjønnhetsproteinene”.
Kollagen
Kollagen fyller ut huden din fra innsiden. Det fjerner fine linjer og rynker, og hindrer dem i å utvikle seg.
Elastin
Elastin gir huden elastisitet. Den gjør huden i stand til å strekkes og til å trekkes tilbake, og slik hindre fine linjer og rynker i å utvikle seg.
Keratin
Keratin er proteinet som fyller hårstrået. Det gir håret tykkelse, styrke og elastisitet. I tillegg gir keratinet neglene styrke og glans. Studier peker mot at BioSil stimulerer de cellene i kroppen som produserer keratin, kjent som keratinocytter.
Biosil Science

BioSil er klinisk dokumentert til å:

  • Redusere fine linjer og rynker med 30.0%*
  • Øke hudens elastisitet med 89.0%*
  • Styrke håret med 13.1%§
  • Øke hårets tykkelse med 12.8%§
  • Styrke neglene dramatisk. (se VAS Scores in “kliniske studier”)*
* Etter 20 uker i forhold til placebogruppen.
§ Etter 36 uker i forhold til placebogruppen.