Vitenskapen om kollagen

mobile_img3

Vitenskapen om kollagen

Hva skjer når du “spiser” kollagen?
Du har sannsynligvis sett reklamer for kollagen i pulver- og pilleform. Budskapet er at hvis du tar kollagen (vanligvis fra okse og svin) som tilskudd, øker du ditt eget protein. Men det vitenskapelige faktum er annerledes. Kollagen er et protein. Når du spiser kollagen, bryter kroppen det ned og bruker det rett og slett som mat – akkurat som når du spiser kylling, fisk, biff eller noe annet protein. Du skjønner – i kroppen din brytes alle proteiner, også kollagen, ned til aminosyrer. Du bestemmer ikke selv hvordan kroppen skal bruke disse aminosyrene. Kroppen din kan ikke skille mellom aminosyrer fra biffen du spiste i går kveld og frokostens dose av kollagentilskudd. Nøkkelen til å øke mengden kollagen i kroppen ligger i å aktivere dine egne celler i skjelettet til selv å generere kollagen. Og det kan du.
Så hva kan BioSil gjøre?
BioSil har gjennom vitenskapelige studier bevist å redusere rynker med 30%, øke hudens elastisitet med 89%, styrke og gjøre håret 13% tykkere, og gjøre negler dramatisk sterkere og hardere. I tillegg er BioSil vitenskapelig dokumentert trygt.