På hvilken måte er BioSil™ annerledes enn produkter som inneholder kollagen?

Ofte stilte spørsmål

Spm: på hvilken måte er BioSil™ annerledes enn produkter som inneholder kollagen?

Svar: BioSil er ikke laget av kollagen, det genererer kollagen. Når du spiser kollagen (de fleste kollagentilskudd benytter Type I, Type II, eller Type III kollagen) vil kroppen din bryte det ned som om det var mat, og bruke byggestoffene som om de kom fra mat. Kroppen din behandler kollagen (et protein) som alle andre proteinkilder – kjøtt/sjømat/fjærkre – ja selv en proteinshake. Kroppen bryter det ned og bruker de minste byggestoffene enten som byggeklosser der det trengs eller som energikilde (dersom du har spist mer protein enn det kroppen har behov for).

BioSil derimot, skrur på kroppens egne kollagenproduserende celler. I hud kalles disse cellene fibroblaster. Når fibroblastene begynner å jobbe saktere, slik de gjør når man blir eldre, vil kollagenproduksjonen falle. Mat eller kollagentilskudd kan ikke få fibroblastene til å produsere ved full kapasitet – ingen mat eller kollagentilskudd kan det. Ikke et eneste.

Kun BioSil – med ch-OSA™ – er klinisk dokumentert hos mennesker, i placebo-kontrollerte dobbeltblindede kliniske studier til å kunne øke kollagendannelsen. Ikke bare det, men BioSil beskytter også det nydannede kollagenet og det eksisterende fra å brytes ned av homocystein – så du får også hjelp til å bevare det.