BioSil øker nivået av dine tre skjønnhetsproteiner

mobile_img3
BioSil Improving your Life

BioSil™: øk nivået av dine tre skjønnhetsproteiner

Tilstanden til huden, håret og neglene dine avhenger av tre proteiner:
Kollagen fyller ut huden din, fjerner fine linjer og rynker og hindrer de i å formes. Keratin er proteinet som pakkes inn i hårskaftet. Det gir håret dets tykkelse, styrke og elastisitet. I tillegg gir keratin styrke og klarhet til neglene dine. Elastin gir huden din dets elastisitet, dvs. dets evne til å strekkes og sprette tilbake, og med dette forebygges fine linjer og rynker. Mengden av kollagen, elastin og keratin minker med alderen, men BioSil Hud/Negler/Hår  med dets klinisk dokumenterte ch-OSA™  er spesialformulert  til å øke nivået av de tre skjønnhetsproteinene slik at de kommer tilbake til et mer ungdommelig nivå. Dette er både synlig og merkbart.

Huden din
BioSil Hud/Negler/Hår bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Hudelastisiteten øker også dramatisk og mange ser tydelig at de får en synlig  glød.
Resultater fra publisert klinisk studie: Barel et al 2005

Håret ditt
BioSil Hud/Negler/Hår hjelper håret ditt å gro tykkere og sterkere. ch-OSA i BioSil er vist å kunne øke diameteren på hvert hårstrå signifikant – og gir på denne måten fylde og volum til håret ditt. I tillegg hjelper BioSil deg til å få sterkere og mer elastisk hår som tåler mer før det skades.
Resultater fra publisert kliniske studie: Wickett et al 2007

Neglene dine
BioSil Hud/Negler/Hår er klinisk bevist å kunne styrke neglene dine slik at de ikke fliser seg opp så lett. Det at BioSil er så effektiv til å styrke neglene har gitt oss et nytt uttrykk ‘Unbreakable Beauty.’
Resultater fra publisert klinisk studie: Barel et al 2005